Blogini on vielä kovin uutukainen, mutta jo nyt ehdin kyllästyä sen ulkoasuun. Tai oikeastaan en alunalkaenkaan ollut kovin tyytyväinen otsikon takana olleeseen mehiruusukekuvaan, joten sitä lähdin vaihtamaan. Siinähän kävi sitten tietysti niin, että vanhat värit eivät enää sopineet yhteen uuden otsikon kanssa jne. Uudistui sitten koko ulkoasu! Mitäs pidätte?

Uskallan olla rohkea ja puhutella Teitä lukijoita ihan noinkin suoraan, sillä tilastoista olen voinut ilokseni huomata että aina välillä täällä käy joku lukemassa!! Muutaman kommentinkin olen jo saanut, ja nehän ilahduttavat mieltä aivan suunnattomasti! (Jos juuri nyt olet siellä ruudun toisella puolella lukemassa niin jätähän merkki käynnistäsi!)

Ulkoasuuudistuksen lisäksi perustin myös pari "tietosivua" joita pääsette tutkimaan tuosta kategorioitten alapuolelta. Toivottavasti niistä on iloa tai hyötyä jollekulle! Näitä tulee vielä lisää, kunhan ehdin ja mielessäni kehittelen.  Tai koko ajanhan minä jotain kehittelen! Alkaako mennä huolestuttavan blogiaddiktion puolelle jos koko ajan mielessään muotoilee, millainen postaus tästäkin puuhasta syntyisi? No, kai tämä tästä laantuu kun uutuudenviehätys lievenee.

Nyt lähdemme tästä pikku Prinsessan kanssa maistelemaan lounasta, jospa siitäkin kehittyisi postauksen arvoinen seikkailu!

Edit. Päivästä lopulta kehkeytyi seikkailu, kun lähdimme koko perheen voimin kauppareissulle. Eurokankaasta ja kirppareilta tarttui mukaan aarteita pikkuneidille (niihin palaan myöhemmin), mutta reissun parasta antia oli ehdottomasti tämä lautasen kokoinen kärpässieni ihan keskustassa!