Lupasin taannoin kertoa lisää kirpputorilta löytyneestä matkasängystä. No, tälläinen rumilus se oli, mutta pakko se oli hankkia koska leiriviikonloppuun oli enää muutama päivä. Neiti on nyt nimittäin hoksannut että pinnasängyssä voi seisoa ja sen seiniä vasten voi heittäytyä. Iltasadun aikana. Eli good bye ne päivät kun neidin kanssa saattoi punkata patjalla ystävän lattialla!

 

No, pakkohan tuollaiselle pastelli-verkko-painajaiselle oli jotain tehdä!! Kaapista löytyi vanhat aurinkoiset retroverhot ja vanhaa lakanaa...

...Tadaa! Syntyi irrotettava ja pestävä sängynreunakangas! Entinenhän oli kiinni mm. niiteillä, viehättää ajatus monta(?) kymmentä vuotta vanhasta kankaasta jota lukuisat lapset ovat käyttäneet mutta jota ei koskaan ole pesty...

Kuvassa uusi sänky on jo yhden reissun palvellut, joten ei ihan priima-kuvaus-kuntoinen enää. Olisi pitänyt tehdä kantokassi. En ehtinyt.

Kangas on kehikossa kiinni ruseteilla. Alareunan kiinnitys aiheutti päänvaivaa, mutta sain siitä lopulta pakosuojatun laittamalla alareunaan kuminauhan lisäksi alatankoon solmittavat rusetit sekä toiset kulkemaan pohjan poikki reunalta toiselle. Nyt ei reunan välistä pääse luikahtamaan laihempikaan muksu! Heittäydyin vielä romanttiseksi ja aplikoin toiseen päätyyn sisäpuolelle lakanan päästä leikkaamani kirjontakuvion. Tuli söpö!