Sain lisää kuvia viikonlopun kyläilyreissusta, joten pääsen vihdoinkin esittelemään Helsingin keikasta muutakin kuin tuliaisen.

Olin siis lapsen syntymän jälkeen ensimmäistä kertaa reissussa y k s i n, tyttö jäi isinsä kanssa pitämään taloa pystyssä ja minä läksin hummaamaan. Oikein tyttöjen viikonloppu joka loppui ihan liian aikaisin, tosin bussissa tuntui että se 20 minuuttia joka aikataulusta myöhästyttiin oli just vähän liian pitkä aika olla erossa pienestä. Kerkesin kotiin juuri ja juuri sanomaan hyvää yötä, tuliaiset jäivät seuraavalle päivälle.

Löysin muuten parhaat tuliaiset ikinä: pussillinen luomurusinoita pienissä askeissa! Voisiko vajaa puolitoistavuotias enää onnellisemmaksi tulla! Siis oikeasti, rusinat oli parempi juttu kuin se että äiti tuli kotiin...

***

Nojoo, enempää selittelemättä lienee selvää että reissu oli aika iso juttu. Ja se että pääsi Helsinkiin baariin. Sitä varten piti ostaa uusi villatakki ja ommella uusi hamonen! Tein hameen kirpparilöytöpöytäliinasta joka on vilahdellut täällä aikaisemminkin. Tykkään tuosta kankaasta vaan niiin paljon. Tosin hamekankaaksi se on vähän jäykkää ja karheaa, olisi pitänyt joku liukas alushelma ommella ettei tarttuisi sukkiksiin. Mutta silti, ihana!

 

 

Pyysin ystävää ottamaan minusta täydessä tällingissä asukuvia vähän niin kuin muotibloggarihengessä. Voin muuten sanoa että oli tasan viimeiset "päivän asu"-kuvat tässä blogissa. Poseeraaminen on kamalaa, viihdyn paremmin kameran takana. Tuo pöytälampun kuvaan ottaminen oli epätoivoinen veto saada joku oljenkorsi mihin turvautua... huoh.

 

 

Kostin kärsimykseni ystävälle ja pakotin poseeraamaan essukassin kanssa. Pakko muuten tähän väliin mainita että tuo ihana ihminen on ollut ystäväni siitä saakka kun tapasimme kolme (vai neljä? En muista enää..) -vuotiaina uimahallin saunassa. Rakas!

 

 

Viikonloppuun kuului tottakai myös herkuttelua herkuttelun  perään. Lauantaina kävimme Dennisillä pizzalla ja pastalla ja minä tein jotain mitä en ole ainakaan kahteen vuoteen tehnyt. Nimittäin join lasin viiniä ruuan kanssa, päivällä! Pienet on ilot... (raskauden ja vuoden ja kolmen kuukauden imetyksen jälkeen sitä alkaa jo kaivata omaa kehoaan kokonaan itselleen.) Sunnuntaina kävimme aivan mielettömällä brunssilla Pacificossa. Reilulla kympillä valehtelematta paras ravintolaelämys ikinä!

Lauantai-iltaan kuului tietysti (perinteikäs) päättymätön Trivial pursuit-peli (en ainakaan muista että olisi päästy koskaan loppuun asti... enkä myönnä että olisin hävinnyt jos niin olisi käynyt!). Päättymätön siksi että jokatoinen kysymys aiheutti vähintään puolen tunnin t ä r k e ä n keskustelun kulloisestakin aiheesta. Välillä käytiin baarissa ja sitten palattiin takaisin Trivial pursuitin kimppuun. (Ainakin muistaakseni.)

 

 

Ja ei saa unohtaa shoppailua! Kolusimme ihania suloisia trendikkäitä sisustusputiikkeja. Olimme koko ajan matkalla johonkin ja aina päädyimme vielä tuonne ja tuonnekin! Ja kävimme Uffillakin jossa meinasin pimahtaa mutta sitten tein lujan päätöksen etten ala raahaamaan ompelumateriaalia Helsingistä asti, varsinkaan Helsingin hinnoilla. Voi miksi täälläkin ei voi olla Uffia?? Ostin lopulta itselle neuletakin ja tytölle Marimekon keltaharmaan leijonapaidan.

Edel cityssä päätin hemmotella itseäni Ainokaisen ihastuttavilla korviksilla!

 

 

 

Tämmösiä reissuja lisää!