Te kyllä kohta kyllästytte kun jokatoisessa postauksessa on pussukka... Ei mahda minkään, nyt on pussukkaputki päällä!

 

 

 

Tässä shampoopullopussukka ja sen pienokainen, jotka menivät syntymäpäivälahjaksi miehen siskolle. Pikkupussukka toimii isompansa sisätaskuna, jos matkaan pitää saada shampoopullojen lisäksi vielä jotain pientä. Ison pussukan kuosina ja pienen vuorina toimiva jokapoikaraitakangas löytyi yhdestä lahjoituksena saadusta tilkkukassista, samoin kuin ison pussukan vuorissa käytetty valkoinen suihkuverho. Ihana punainen kukkakangas on kirpputorilta löytyneestä essumekosta joka oli kyllä ihana ja retro mutta malliltaan niin auttamattoman "isotäti Pernilla", ettei sille voinut tehdä muuta kuin laittaa kangas parempaan käyttöön. Ja kangasta siinä teltassa kyllä riittääkin!

 

 

 

Sitten vielä tämä perhonen, josta tuli siis syntymäpäiväkortti. Miehen sisko on myös tytön kummitäti, joten oli kiva saada korttiin myös neidin kädenjälkeä. Annoin tytön värittää liiduilla valkoiselle kartongille, josta sitten leikkasin kuviosaksilla perhosen siivet. Leikkasin perhosen kahdesta eri kartongista, liimasin kaikki yhteen ja vielä kuumaliimalla koko komeuden kiinni pyykkipoikaan (pitänee hommata vastaisuuden varalle puisia pyykkipoikia...). Niin ja niinestä tein tuntosarvet.

 

 

Väriliiduilla värittäminen on vielä vähän hakusessa, liidut tahtovat mennä ennemmin suuhun kuin paperille. Parasta kuitenkin oli, kun tyttö hoksasi että liidut voi kasata yhteen pötköksi. Voi sitä onnistumisen iloa!