Nyt voin sen vihdoin paljastaa... sen syyn miksi olen ollut niin kovasti kiireinen että hädin tuskin olen malttanut blogia päivittää, saati sitten istahtaa ompelemaan pussukoita.

***

Siitä saakka kun meillä oli häät, olen odottanut ja toivonut: voi kun joku kaveri menisi naimisiin, voi kun joku pyytäisi kaasoksi että pääsisi taas järjestämään juhlia!!

Ja nyt se tapahtui, ystävä pyysi minua kaasoksi ja saan päästää sisäisen askartelumaanikkoni ja pakkomielteisen party plannerini valloilleen! Anteeksi, ystäväiseni, jos innostun liikaa...

Prototyyppejä, askartelua, paperin ompelua ja yöllisiä facebook-keskusteluja... vapaa-aikani ei ole enää samanlaista kuin ennen!

***

Tietenkään en voi paljastaa teille oikeastaan mitään ennen toukokuuta, koska en halua ottaa riskiä että joku vieraista eksyy tänne ihmettelemään. Sehän olisi ihan valtavan kurjaa! Mutta kutsut ovat nyt saapuneet perille joten voin esitellä ensimmäisen vastuutehtäväni, kutsujen kuoret.

Kaikki kunnia näiden kuorien ideoinnista kuuluu Singeri soikoon-blogin Sinille sekä Eilen tein-blogin Hannelle. Ryppypaperin idea on pöllitty ensimmäiseltä ja kirjekuorien ompelu toiselta. Voi miten tylsä kaaso olisinkaan ilman kanssabloggaajia ja heidän loistavia ja oivaltavia ideoitaan!

 

   

 

Parasta näissä kuorissa (sen lisäksi että niistä tuli i.h.a.n.a.t!) on se että nämä eivät maksaneet juuri mitään! Rypistettävää ja silitettävää kopiopaperia löytyi morsiamen kaapista ja vaalean vihreät sisus-paperit taas minun varastoistani. Lanka piti ostaa ja tuo leimasin, mutta ei muuta. Kuinka hienoa!!! Häiden järjestelyssä kun tuota rahaa saa helposti palamaan, niin ei haittaa yhtään jos jotain voi toteuttaa lähes nollabudjetilla.

 

 

 

Eikö olekin ihastuttava tuo perhonen tuossa nurkassa!! Siitä(kään) en valitettavasti voi ottaa kunniaa itselleni, se on tyystin morsiamen löytämä, ideoima ja toteuttama. Ja ihana!

 

 

Enkä minä tuosta kutsustakaan voi ottaa kunniaa vaikka haluaisinkin. Aivan mahtavan suloinen idea laittaa kannen kuvaksi morsiusparin tyttären piirtämä kuva äitistä ja isistä. Love it!