Jos joku jo ehti ihmetellä missä kaikki ompelupostaukset ovat... ...no se johtuu siitä etten ole pahemmin ommellut! On vaan niin mahdottoman epä-inspiroivaa kun kaikki kankaat ovat vintissä yhtenä kassiröykkiönä. Joten en vaan ole saanut aikaiseksi. Vähän harmittaa koska ompelemisesta, siitä kun onnistuu tekemään jotain hienoa, tulee vaan niin pahuksen hyvä mieli!

Mutta mutta, kyllä täällä jotain silti on touhuttu, minun oman ompeluhuoneen remppa on edistynyt viikonloppuna ja alkuviikosta huimasti kun isäni on ollut täällä auttamassa!

 

 

Huoneesta tulee ihana! Inspiroiva ja valoisa, mangonkeltainen ja valkoinen. Sinne tulee paljon säilytystilaa kankaille ja iso mood board/ilmoitustaulu seinälle johon voin leikata inspiraatiokuvia lehdistä. Ja koukkutaulu että sakset ja mittanauhat ja muut tärkeät ovat aina oikealla paikallaan, ja kirjahylly kaikille käsityö- ja puutarhakirjoilleni. Ja ikkunan edessä on riittävästi pöytätilaa sekä saumurille että ompelukoneelle, ja vielä jää pöytätilaa askertelua ja piirtelyä varten. Ja lisäksi vielä sinne tulee vanha keittiönpöytä kankaiden leikkaamista varten. Ja vanha poljettava perintösingeri. Ja.....

Ja ehkä, jos se tuntuu hyvältä, huoneeseen tulee vielä vintissä makaavat kangaspuut! Jospa opettelisinkin tekemään mattoja!!