Kuinka paljon elektroniikalle voi suuttua ilman että pitää huolestua omasta mielenterveydestään?

Latasin kuvankäsittelyohjelmaan uusimman päivityksen, mutta en huomannnut sen käytettävyydessä tai ominaisuuksissa mitään uutta. Paitsi sen, että puolet muokkaamistani ja tallentamistani kuvista katosivat bittiavaruuteen. Vielä pahempaa oli että vuodatuksen kuvienlataussysteemi sai suorituspaineita ja kieltäytyi lataamasta ehkä 2/3 kuvista. Siitä syystä toukokuun alun pihapuuhien esittelykin on viipynyt. Vuodatuksen mielestä kompostinrakennuskuvat piti sensuroida.

"Kuvan lataaminen epäonnistui, yhteys palvelimeen alustettiin kesken latauksen."

HERMOROMAHDUS!

Poistin päivityksen. Nyt toimii, ainakin toistaiseksi.

Sitten asiaan.

 

 

Mies rakentaa kasvimaan viereen puutarhakompostia. Tulee nimittäin taatusti koko kylän komein komposti! Parasta siinä on terva. Tai oikeastaan parasta on kun mies päivän päätteeksi tuoksuu tervalle. Nam.

 

 

Laitan sitten lisää kuvia kun komposti tulee valmiiksi. Laudat loppui kesken, pitää vähän odottaa.

 

 

Vanhasta lehtikompostorista olen kaapinut tavaraa irti sitä mukaa kun se on sulanut, ja levittänyt sitä marjapensaille ja perennoille. Lisäksi olen levittänyt puutarhan kevätlannosta vähän kaikelle, ja nurmikolle nurmikon kevättä.

Eilen käytiin rautakaupassa, seuraavaksi puuhalistalla on kasvimaan aidan maalaus ennen kuin saksankirveli ja lipstikka aidan vieressä kasvavat yhtään isommiksi. Sitten olisi puutarhakalusteiden keväthuoltoa ja terassin käsittelyä... ja jotain pitäisi kai jo kylvää uloskin?