Pahoitteluni että blogin kuvat eivät allekirjoittaneesta riippumattomista syistä näy. Toivotaan että tilanne ratkeaa pian, että pääsen läväyttämään lomakuvia tiskiin. Sitä odotellessa...

Odotettua pidemmäksi venähtänyt blogitauko ei haittaa yhtään, sillä aloitin eilen uudessa työpaikassa. Ihan vaan lähikaupan kassalla silloin tällöin iltaisin ja viikonloppuisin, täydennystä laskujenmaksukassaan. Että tyttö voisi olla mahdollisimman pitkään kotona. Ihan jo rahallisesti tämä on näin järkevämpää, eikä ruveta makselemaan päivähoitomaksuja ja bussimatkoja ynnä muita töistä aiheutuvia kuluja. Itse asiassa olin vanhassa työssäni niin pienipalkkainen, että saatan tällä järjestelyllä päästä jopa plussan puolelle, riippuu tietysti ihan siitä kuinka monta tuntia kuukaudessa työsopparin "tarvittaessa" sitten oikeasti tarkoittaa.

Mutta yli puolentoista vuoden kotiäiteilyn jälkeen moinen "kahden työvuoron" systeemi kyllä haukotuttaa, ensin aamuvuoro kotona lapsen kanssa, vaihto lennossa ja fillarilla iltavuoroon kaupalle. Kotona puoli 11.  Mutta huomenna on sitten onneksi jo vapaapäivä, että ehtii palautua. Oi voi.

Jospa huomenissa blogikin toimisi kunnolla!Magdaleena