Lammasneule!! Aloitin tämän joskus viime kevättalvella, onneksi olin kaukaa viisas ja rupesin suoraan tekemään isompaa kokoa. Kohtahan se jo onkin sopiva, että valmistui aika sopivasti. Tämän neulomista on kesäpuuhien ja prinsessan lisäksi hidastaneet nämä:

Tuntuu että viimiset 10 kuukautta ainoa mitä olen ehtinyt neuloa on vaippoja vaippoja vaippoja (no tein minä isännälle pipon, lapaset ja kynsikkäät talvella..). Uusia pitäis taas aloittaa, mutta TAHTOIS TEHDÄ JOTAIN MUUTAKIN VÄLILLÄ! Ei vaan luonto anna periksi mennä ostamaan villahousuja.

Takaisin lampaaseen. Puseron malli on kevään 2009 Novitasta, lankana Sirdarin ihanan pehmoinen Baby Bamboo, lammaskuviossa Novitan Teddy ja Nalle. Rinnuksen lampaaseen en ihan ole tyytyväinen, mutta sepä olikin elämäni ensimmäinen intarsia ja jaloissa ja korvissa  niinikään ensimmäinen kirjailu silmukoita jäljentäen. Huh. Intarsiaa en kyllä ihan heti uskalla kokeilla uudestaan, oli sen verran monta langanpäätä yhtenä sumppuna että meinasi usko loppua tyystin! Kaula-aukkokin tuotti harmaita hiuksia ja piti kertaalleen purkaakin kun neidin pää ei mahtunut ensi yrityksestä läpi. Ehkä tuo tuosta kuitenkin käytön ja pesujen myötä asettuu. Helman ja hihansuiden pintaneuleesta pidän kovasti, niissä tuon langan himmeä kiilto tulee oikein kauniisti esille.