Jos joku ihmetteli että mistä ihmeestä on kyse, kun taannoin huikkasin vieneeni salaisen blogiystäväni paketin postiin, niin nyt selviää. Kyse on tästä, eli "Blogimutsit yllättää -sinulle on postia"-tempauksesta. Jutun ideana on lähettää onnettaren arpomalle toiselle blogimutsille kaksi pakettia ja tietysti myös vastaanottaa kaksi pakettia Salaiselta Ystävältä. Teemana on äidin oma aika, herkuttelu ja hemmottelu ja motiivina niinkin yksinkertainen juttu kuin arjen piristäminen. Ihan mahtavaa!

Oman Salaisen Ystävän paketin suunnittelu ja toteutus oli ihan huippuhauskaa, ja kun paketti oli lähtenyt postiin odottelin kuin tulisilla hiilillä palautetta, joka olikin varsin muikea. Tällä hetkellä paketti numero kakkosen suunnittelu on täydessä vauhdissa...



Minäkin sain vihdoin ensimmäisen pakettini tänään! Paketissa oli kaksi puutarhalehteä sekä suklaata (jotka muuten katosivat jo parempiin suihin... nam!), sekä viesti jossa Salainen Ystäväni toivoi puutarhalehtien tuovan uusia ideoita puutarhaharrastukseeni. Nämä tulivatkin tarpeeseen, sillä kärsin edelleen jonkunlaisesta puutarhaideaummetuksesta. Keittiöpuutarha jaksaa innostaa, mutta muuten inspiraatiosta on ollut pulaa.



Kiitos Salainen Ystäväni! Ehkäpä jo huomenna otan aikaa ja pötkähdän inspiroitumaan tähän viime viikonlopun kirpparilöytöön lehtien kanssa!