Mikähän siinä on, että aina kun yritän ladata kuvia meidän uudesta hienosta lehtikompostorista, vuodatus.prkl päättää että ne pitää sensuroida. Ei auttanut kuvankäsittelyohjelman tai tietokoneen tai selaimen päivitys, ei edes tämä vuodatuksen oma uudistus, vaikka muuten nopeuttikin kuvien lataamista huomattavasti. Jotkut kuvat vaan eivät lataudu vaikka mitä tekisi. Ä.r.s.y.t.t.ä.v.ä.ä!!!!

***
Asiaan.
Jotain muutakin on saatu valmiiksi kuin komposti, nimittäin kasvimaan vanha ja harmaantunut aita sai uuden, raikkaan valkoisen maalin pintaan. Jopa muuttui koko takapihan ilme virkeämmäksi, ihanaa!Kompostin valmistuttua sain vihdoinkin kaavittua viljelylaatikoiden pinnalta lehtikatteen pois (tekosyynsä kullakin...) ja aloitettua kevätmuokkausen. Ostin kaksi säkillistä hevonkakkaa ja jaoin sen epäreilusti siten, että palkokasvien laatikko sai vähiten, sitten perunat, sitten juurekset ja eniten laitoin kurkkujen ja kesäkurpitsojen tulevaan kotiin.
Yhtään ei tarvinnut ostaa multaa, sillä......omasta keittiökompostorista löytyi taas niin mehukasta tavaraa että se yhdessä hevonkakan kanssa riittää mainiosti maanparannukseen.Käänsin kasvimaan lapion syvyydeltä, nyt puuttuu enää siemenet.