Kolmen (!) päivän postaustauko voisi hämätä jonkun luulemaan että kotipesässä nukutaan jo talviunta. Se on vain hämäystä, täällä käy säpinä. Olemme nimittäin valmistelleet Prinsessan 1-vuotissyntymäpäiväjuhlia!

Olen ehdottomasti sitä mieltä, että ylenpalttinen siivoaminen on yliarvostettua ja sen ajan voi käyttää myös huomattavasti hyödyllisemmin, esim. lapsen kanssa seurusteluun tai vaikka itsensä virkistämiseen. Luin jostain "kuinka selvitä lapsiperheen arjesta"-artikkelista ohjeen: mieti mikä on minimi-siisteystaso jolla perheesi selviää ja pidä sitä yllä (jotta et saisi burn outtia tai hermoromahdusta). Erittäin hieno ohje! Mutta näin juhlien alla (kun puoli sukua on tulossa tekemään tupatarkastusta) sitä välillä toivoisi että olisi pitänyt yllä vähän siistimpää siisteyden tasoa. Nyt on nimittäin burn out JA hermoromahdus lähellä. No ei ole oikeasti, kunhan kitisen.

Eilen kävimme kaupassa ostamassa osan aineksista. Bye bye lapsilisä. Huomenna pitää vielä hakea hedelmät sun muut. Onneksi synttärit on vaan kerran vuodessa! Kakkupohja ja muffinssit on jo leivottu pakastimeen, samoin broileripullat. Olempa ehtinyt jo askarrella jotain koristeitakin! Yritän leikkiä järjestelmällistä. Haha.

***

Synttärikiireistä huolimatta ehdimme myös pihalle ihmettelemään kuinka joku oli yön aikana kuorruttanut kaiken sokerilla!

 

Niin kaunista!