Kaikki armaat (Kotkalaiset) lukijat ja kävijät huomio huomio! Laitan tämän pikku ilmoitukseni myös tänne blogin puolelle...

 

Lojuuko sinulla kaapissa tilaa viemässä kankaita tai kankaisia asioita? Haluaisitko päästä niistä eroon?

Nyt on tilaisuutesi koittanut!

 

Haluan ostaa/ottaa vastaan/noutaa seuraavanlaisia ompelumateriaaleksi soveltuvia juttuja:

Puuvillakankaat. Vanhat petivaatteet, verhot, pöytäliinat. Kiva väri ja kuvio on plussaa, retrokuosi ekstraplussaa, samoin lastenkuosit.

Trikookankaat. Trikoiset paidat, pyjamat ym. Kivoissa kuoseissa. Mitä suurempi sen parempi. Mitä kauniimpi sen parempi. Esim. Marimekon kuristajayöpaidat ovat loistavia!

Flanelli. Isot flanellipaidat ja pyjamat. Värillä ei väliä.

Kerniliinat. Tiedäthän ne vahakangasta taipuisammat pöytäliinat. Tai sadevaatteet jotka vaikka vuotaa saumasta ja niitä ei voi käyttää enää mutta kangas on kunnossa. Tai "kankaiset" (ei siis ihan muoviset) suihkuverhot.

Värikkäät tai tummat ja kohtalaisen haalistumattomat froteepyyhkeet. Tai kylpytakit.

Villapaidat tai muut villavaatteet jotka ovat 100 % lampaanvillaa. Mieluiten semmoiset joiden pesuohjeessa kielletään konepesu. Ei haittaa jos on jo huopunut.

Kestovaipat jotka eivät ole enää käyttökuntoisia mutta joista voi ottaa imumateriaalia hyödynnettäväksi.

Sokerina pohjalla: bambu-kankaat tai hamppu-kankaat. Vaatteet, pyhkeet tms.

 

 

Miksi? No siksi kun haluaisin pysyä mahdollisimman pitkään kotiäitinä ja yritän pyöräyttää käyntiin pienimuotoista ompelutöillä ansaitsemista. Kestävän kehityksen periaatteella ja luonnonvarojen kulutusta omalta osaltani hilliten tahdon ommella myös myytävät tuotteeni pääasiassa hyväkuntoisista kierrätysmateriaaleista. Ompelen nyt ainakin vaippoja, ehkä jotain muitakin lasten juttuja sekä pussukoita. Noin alkuun. Suunnitelmat ovat suuret ja mahtavat! Aiheesta lisää myöhemmin.

Laita ihmeessä kommenttia tähän viestiin jos sinulta löytyy minulle aarteita!