Nyt onkin hyvä aika esitellä annettuja lahjoja! Yksi on vielä antamatta (se mihin meni eniten aikaa...) joten siitä myöhemmin. Aika vähän sain lopulta aikaan, suuremmat oli suunnitelmat. Lasten lahjat menivät kuitenkin tärkeysjärjestyksessä aikuisten lahjojen edelle...

 

Pienille prinsessoille askartelin paperinukkeja mulperipaperikotelossa. Paperinuket löytyvät täältä. (Prinsessojen äideille vinkiksi, jos saksiharjoitukset meni pieleen, tuolta löytyy lisää harjoituskappaleita!)

 

 

Sininen ristiturpa-pupu löysi uuden ystävän 2-vuotiaasta pojasta, pupun suu on kuulemma väärinpäin ja on se muutenkin vähän hassu. Ajattelin kuitenkin että ehkä 2-vuotias osaa arvostaa pupun muita ominaisuuksia. Dino-pehmo meni pienelle tyttövauvalle. Näitä pehmoja varten syntyi niin monta muotopuolta tai muuten epäonnistunutta prototyyppiä että meinasi ompelijan usko loppua ihan tyystin. Huh, ei aina oo helppoo! Oma prinsessa ainakin tuli iloiseksi kun sai kaikki prototyypit omiin leikkeihinsä...

 

 

Nämä menivät sitten isommille tytöille. Kisu-pussukan sai miehen kummityttö, täytettynä muutamalla kauneudenhoitoherkulla. Toisen sai ystäväni tylsästi tyhjänä. Ja kaikki muut mimmit, varautukaa pussukoiden tulvaan, kohta alkaa vimmattu vetoketjunompeluharjoittelu! Väri- ja kokotoiveita saa esittää. Kaikkien ystävieni piti saada tälläiset jo joululahjaksi... Ajattelin teitä kuitenkin kovasti!

***

Tänään kotipesässä on nautittu vapaapäivästä, ulkoiltu auringonpaisteessa ja otettu rennosti. Uuden ulkoasun myötä toivottelen kaikille hyviä pyhien jatkoja, joulukuulumisiin palaan sitten myöhemmin. Nyt tuntuu nimittäin siltä että mahassa alkaa taas olla rosollinmentävä aukko!