Meillä on nyt muutama yö tehty vimmatusti hampaita, kahta yhtäaikaa. On nukuttu vähän huonosti.

Vähän väsyttää.

***

Päätin järjestää itselleni energiaa menemällä koiran kanssa ulos aurinkoon kävelemään, ja sainkin siitä sen verran puhtia että jaksoin vihdoin laittaa ensimmäiset kylvöt tulemaan. Jotka siis piti laittaa jo helmikuussa, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan vai mitä!

Nyt on kylvetty paprikaa, chiliä ja kolmea eri tomaattia. Ja kahta eri tomaattia on vielä tulossa. Olin pyhästi vannonut että tänä vuonna en sekoa niiden tomaattien kanssa, mutta kun kerran äiti oli siemenkaupalla innostunut ja pääsin hänen pusseistaan osingolle, niin....

Mutta laitoin sentään vain viisi siementä jokaista!

 

 

 

Päätin testata tälläistä hienoa ja tyylikästä kylvöastiaa, nimittäin munakennoja! Ajattelin olla kaukaa viisas ja laitoin vain yhden siemenen per kenno, joten säästyn koulimiselta. Nämä tosin ovat niin matalia että ovat vain tilapäiset kodit. Mutta paremman ratkaisun kehittäminen odottaa sitä että saadaan miehen kanssa nikkaroitua laudoista ja narusta hylly ikkunan eteen. Mutta onhan tässä vielä aikaa, ennen kuin nuo ovat niin isoja että tarvitsevat uuden kodin!