Ompelutöitä lapsille, materiaaleina kirpputorilöydöt ja tilkkulaatikon aarteet. (Ylijäämätilkut ompelijoilta?) Jokaisen tuotteen mukana tulee kortti jossa kerrotaan mikä osa tuotteesta on kierrätettyä ja mistä se on peräisin.

Nimi: Kilppari on vauvan lempinimi, päätyi tuotenimeksi koska äitiyden myötä ompeluharrastus ja ajatus töiden myymisestä lähti liikkeelle. Lisäksi tlkku+kirppu=Kilppu.

Vaipat: Kilppu-vaipoissa materiaalit ovat pääasiassa kierrätettyjä. Imuina moneen kertaan pestyt ja siksi tehokkaasti imevät frotee, puuvillaflanelli ja vaippaharso. Tukikankaina kierrätys-flanelli. Kuosikankaat on myös kierrätetty pirteän värisistä vaatteista, tyynyliinoista tms. ihoa vasten tuleva kangas sekä tarrat, kuminauhat ym. tarvikkeet ovat aina uusia. Kaikki vaipat pestään 60 asteessa ennen myyntiin menoa.

Pehmokilppu: Röyhelövuotosuojilla varustettu pehmeä vaippa joka ei paina eikä purista, sopii vastasyntyneelle. Uurrettu etuosa antaa navan parantua rauhassa. Ei jäykistäviä tarroja, kiinnitys näpsyllä, kuosikangas näpsylle otollista.

Röyhelö-kilppu: Röyhelövuotosuojilla varustettu pehmeä tarrakiinnitteinen vaippa, koko nb-s.

Sinappi-kilppu: Pötköttelevälle vauvelille joka tuottaa vanhempien iloksi sinappia. Napakat vuotosuojat pitävät sinapit vaipassa ja pöksyt säästyvät vahingoilta.

Sportti-kilppu: Liikkumaan opettelevalle vaaperolle. Siro vaippa antaa liikkumatilaa. Vuotosuojia ei tarvita koska tuotos on yleensä kiinteää. Napakka vaippa pysyy hyvin paikallaan.

Huopa-kilppu???: Villapaidoista huovutettu, muotoon ommeltu vuotosuojallinen kuorivaippa.????

 

Muut tuotteet:

Vaippapussi: Vetoketjullinen pussukka märkien vaippojen kuljetukseen. Ulkokangas kierrätettyä puuvillaa tms esim. verhoista, sisäkangas kerniliinasta.

Soseensieppaaja-ruokalappu:  Etupuolella kosteuden imaiseva frotee, taustalla kerni suojelee vaatteita kastumiselta.

Korvapipo: T-paidoista tai kollegepaidoista ommeltu kaksinkertainen neliöpipo, hyödynnetty paidassa olevaa kuvaa/kuosia.

Hernepussit: Tilkuista ommellut hernepussit kirjain-aplikaatiolla tai kuvalla. Riisipussi? Pastapussi? Linssipussi? Styroxpapu-pussi?

Pesulappuriepu: Froteinen riepu johon on ommeltu vaatteista leikattuja pesulappuja sekä merkkejä ja nauhalenkkejä.

Jarruvillasukat: Kirpparivillapaidoista puretusta langasta neulotut sukat/tossut joissa jarrupohjat.

Mekot? Tunikat? Pehmolelut? Kassit/pussukat?