Viime viikonvaihde oli kyllä niin hektinen että sellaista ei ole ollut aikoihin! Hyvä perustelu sille että tuossa ehti olla aivan liian pitkä postaustauko: Minulla on elämä! Hiphei, mukavaa huomata!

Aloitimme menevän elämän jo torstaina, kun raahauduimme muskariin toista kertaa tänä vuonna. Muskarin jälkeen kävimme shoppailemassa! Vietimme oikein tyttöjen päivän ja ostimme mm. pääsiäisruohon ja persiljan siemeniä sekä alennusmyynnistä 80-osaisen paketin Duploja. Joista tuli taattu hitti! Muutaman päivän harjoittelun jälkeen tyttö osaa jo laittaa kaksi palaa yhteen. Siitä se lähtee!

 

Äitikin on innoissaan. Kun tyttö meni päikkäreille tänään, minä kaivoin legot esiin ja aloin kasata, hyvin hiljaa ja varovasti ettei tyytö vain kuule. Mut siis hei kun niissä on ihan mahtavan hienoja uusia värejä! Ei tollasia ennen ollu....

 

Perjantaina aamulla entinen työkaverini tuli kylään, päivällä kävin hierojalla ja illalla juhlimme tytön papan eli isäni taidenäyttelyn avajaisia! Näyttelyn jälkeen sain ihanan kaukana asuvan ystäväni seuraksi entiseen kantakuppilaani.

 

Työkaveri toi tuliaisena herkkääkin herkemmän helmililjan.

 

Lauantaina juhlittiin anopin eli Mummin pyöreitä synttäreitä! Syötiin herkkuja ja saunottiin maailman parhaassa saunassa. Kukaan ei tunnusta laulaneensa karaokea. Ehkä joku lauloi.

Ja vielä sunnuntain nuupahtanutta tunnelmaa piristämään tuli samainen kaukana asuva ystäväni! Ja eilen vietimme tytön kanssa aamupäivän naapurissa josta löytyi tytölle leikkiseuraa ja äidille juttuseuraa.

Se on ihan selvästi kevät nyt!