Meillä oli täällä koko viikonlopun melkeinkymmenenvuotias yövieras, neidin serkkutyttö. Piti keksiä kaikenlaista tekemistä.

Perjantaina leivottiin pizzaa ja saunottiin. Ensin tietysti käytiin kävellen ja pulkkaillen lähikaupasta hakemassa karkkia.

 

 

Lauantaina koirankävelytys-pulkkailu-kauppareissu toteutettiin uudestaan, yleisön pyynnöstä. Samalla tehtiin lampaantaljojen vuotuinen talvipesu, mikä oli kyllä molemmista neideistä aika tylsää. (Lampaantaljoja ei voi pestä vaan ne saa helpoiten puhdistettua mattopiiskalla, pakkaslumella ja juuriharjalla! Kannattaa vielä jättää yöksi kinokseen raikastumaan.)

Ulkoilun jälkeen ommeltiin minun vanhan Miranda-nuken sänkyyn patja, tyyny ja peitto. Pehmusteena käytettiin vanhaa ohutta päiväpeittoa, kankaat isompi neiti sai valita tilkkulaatikosta. Laitettiin oikein pitsikin peiton reunaa koristamaan! Sänky on muuten isäni aikanaan nikkaroima, minulla oli samanlainen prinsessasänky niin pitihän nukellekin saada. Ihana.

 

 

Kerettiin me vähän askartelemaankin, miehen synttärikutsukortteja nimittäin, niistä lisää myöhemmin kunhan ne ensin saadaan postiin.

Ja käytiin vuokraamassa leffakin, Gnomeo ja Julia. Vähän niinkuin Romeo ja Julia mutta puutarhatontuista. Hauska. (Ja ostettiin lisää karkkia.)

Sunnuntaina loppui jo ideat kesken. Askarreltiin vielä niitä kortteja, ja oltiin vaan. Onneksi minun vanhat barbit on vielä tallessa. Illalla käytiin vielä me&i-vaatekutsuilla ihmettelemässä supersöpöjä pilvibodeja ja aivanihania traktoripaitoja. Ja nauttimassa herkullisista kahvitarjoiluista.

Sitten vietiin serkku kotiin ja pienempi neiti lähetteli lentopusuja perään! Otetaan pian taas uusiksi!