Tällä kertaa ColorMe weekly #17 -haaste on vähän erilainen kuin yleensä, mukana on onneksi ohjeita. Tiedän kyllä että oli ihan naurettavaa yrittää tätä digipokkarilla, mutta yritin silti, ihan silkasta mielenkiinnosta. Ja kauniitahan noista tuli, vaikka ei tietenkään mitään sinne päinkään mitä olisi pitänyt, jos taitoa olisi enemmän ja tekniikka parempaa. Sitä paitsi näiden kuvaaminen oli ihan mahtavan hauskaa ja sehän on tärkeintä vai mitä!

(This time the ColoMe weekly #17 -challenge is a bit different than usual, but luckily there is instructions too. I know it was ridiculous to even try this one with my tiny little camera, but I tried anyway, just because it sounds so intresting. And I think my images turned out just fine and a little bit beautiful too, even though they are nothing like they were supposed to be. Besides it was so much fun to do these and that's the most important thing, isn't it!)

 

 

 

 

Lyhykäisyydessään ohje menee niin, että lasikulhoon laitetaan vettä, veteen ruokaöljyä ja kulhon alle värikäs kangas tai paperi.Sitten vain kuvaamaan. Kyllä täytyy sanoa että kieli keskellä suuta sai kuvata ja kärsivällisyyttä piti olla, pikkudigi kun haluaisi välttämättä ohittaa veden pinnassa olevat kuplat ja tarkentaa taustalla olevaan kuvioon. Mutta tarpeeksi monta kertaa kun jaksoi yrittää niin tulihan sieltä muutama, edes jotenkin tarkka. Mutta haasteen kuvissa näkyviä litteän tasaisia kuplapintoja en onnistunut alla olevia kuvia paremmin vangitsemaan. Ihan nätithän nuo on mutta kovin epätarkkoja ja rakeisia valitettavasti.

(The most difficult part in this was to get the focus in the bubbles. My camera wanted to focus on the fabric instead and I had to try a million times to get even a few somewhat sharp images. But I was not able to properly capture the flat surfaces that you can see in the inspiration image. These ones below are ok, but not sharp enough.)

 

 

 

Tässä vielä keittiön lattialle improvisoitu kotistudioni. Onneksi kukaan ei keksinyt juuri tuolla hetkellä tulla kylään...

(Here is my improvised kitchen floor-studio.)