Huhuuu.

Hengissä ollaan.

Ei vaan ole ollut asiaa. Pöh. En ole kamalasti jaksanut ommella enkä neuloa enkä tehdä kylvösuunnitelmaa enkä edes jaksanut paasata mistään. Huilasin.

Mutta tänään tein valmiiksi vaipan. Pöllöneppareilla. Huhuu.

Ihme juttu miten nopeasti tuon vaippaompelun sujuvuuden unohtaa ja on ihan sormi suussa että miten se nyt oikein meni. Joku meni sitten röyhelöissä vikaan. Parempi onni ensi kerralla. Hassusta ulkonäöstä huolimatta tuo istuu lapsen päälle oikein napakasti ja tuntuisi olevan mukavan pehmoinen.

 

 

 

Vaipan kuosikangas on ihan kaupan trikoota, ostin sen aikanaan kun meinasin ommella siitä kummivauvalle jotain, mutta empä sitten uskaltanutkaan yrittää ja sitäpaitsi vauvasta tulikin poika ja kukkaset tuntui sitten kuitenkin tyttöjen jutuilta vaikka sinisiä olivatkin. Sisäpinta on coolmaxia jonka ostin yhdeltä toiselta vaippaompelijaäiskältä joka ei enää tarvitse yhtään enempää vaippoja, laittoi materiaalit kiertoon. (Viidelläkympillä iso kassillinen vaippoja, vaippakankaita ja puolivalmiita, ihan jees.)

Mutta imuina käytin kierrätysmateriaaleja, kirjavaksi kulahtanutta vaippaharsoa ja kirpparilta ostettua flanellipaitaa. Kiinteää imua on aika ohuelti, teen vielä lisäksi taittoimun samoista materiaaleista kunhan saan aikaiseksi.

Neppareiden laittoa kokeilin ihan ensimmäisen kerran ja onnistuin melkein sössimään koko homman kun en tajunnut vaihtaa pressiin oikean kokoista kantaa. Monta nepparia meni roskiin. Mutta nyt on sekin "kammo" voitettu. Nepparikammo. Hohhoh.

 

Tänään olen myös leiponut. Siitä lisää huomenna.